Parallax Testimonials

Vores klienter anbefaler os

  • Vi samarbejdede med NAI Danmark om genudlejningen af en 6.400 m² industriejendom i Kastrup. NAI Danmark leverede 18 lejere til os på 15 måneder, så ejendommen nu er 95 % udlejet. Vi står i dag med et attraktivt flerbrugerhus og kun en minimal tomgangsrisiko. Vi kan kun anbefale NAI Danmark.

    — Ejendomsdirektør, Odense —
  • Vi har samarbejdet med NAI Danmark siden 2009, da Hans Dal Pedersen stiftede DAL Erhvervsmægler, – i dag NAI Danmark. NAI Danmark er årligt leverandør på 20-30 erhvervsudlejninger til os. Vi har reelt outsourcet hele vores erhvervsudlejning til NAI Danmark. Vi har et glimrende og meget effektivt samarbejde om sagerne, som løses effektivt og personligt med faste kontaktpersoner.

    — Ejendomsdirektør, Frederiksberg —
  • Vi valgte NAI Danmark som rådgiver og erhvervsmægler på det samlede salg af vores ejendomsportefølje, som repræsenterede en værdi på ca. DKK 110 MIO. Ejendommene var tre lager- og logistikejendomme i Herlev, Brøndby og Esbjerg, og en udviklingsejendom beliggende på indre Frederiksberg. Porteføljen blev solgt til vores fulde tilfredshed, og vi anbefaler gerne NAI Danmark i vores netværk.

    — Bestyrelsesformand, K/S investeringsselskab —
Back to Top